След новината за развода на Драгана Миркович, хората в Сърбия

...
 
След новината за развода на Драгана Миркович, хората в Сърбия
Коментари Харесай

Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович

 

След новината за развода на Драгана Миркович, хората в Сърбия са разграничени. Едните упрекват певицата, а другите – сластния й брачен партньор.

Лепа Брена реши да проговори по наболялата тематика. Двете са близки приятелки от десетилетия. В изявление за локалните медии преди няколко месеца Миркович посочи, че Брена е била до нея, когато е обмисляла да се разведе.

Тя сподели, че в действителност не би желала да разяснява тази история. Това е потрес за всички. Драгана Миркович е нейна другарка. Двете почнали работа с един и същи човек, който ги направи огромни звезди и направи сериозен певчески екип.

„ Искам да кажа, че това е мъчителен миг за всички ни, изключително за мен. Представям си по какъв начин се усеща тя “ - споделя Брена пред телевизия К1.

Тя сподели още, че изцяло схваща прочувственото положение на колежката си. Призова хората да я почитат и да не поставят сол в раната й, тъй като е добър човек и огромен експерт.

Колко близки са двете певици се видя по време на осъществяването им в зала " Армеец " през 2023 година, когато Лепа Брена се разплака поради Драгана на сцената.

Стана ясно, че Драгана Миркович се развежда, а мъжът й  поставил рога с много по-младо момиче.

Автор: telegraph.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР